En nervepirrende teateropplevelse som brutalt viser hvordan løgnen på den ene siden splitter og ødelegger oss, men samtidig også bidrar til å holde sære personligheter og ville sjeler i kompaniskap, så lenge sannheten ikke kommer frem i lyset.  

Medvirkende:

Syv karakterer: Rudy Claes, Vanessa Borgli, Eili Harboe, Jesper Malm, Jonathan Espolin-Johnson, Kai Kenneth Hanson og Espen Sandvik
Dramatikere: Filippo Bologna, Paolo Costella, Paolo Genovese, Paolo Mammini og Rolando Ravello
Regissør: Peder Hamdahl Næss
Oversatt og tilrettelagt for teater: Peder Hamdahl Næss

Forestillinger:

12.01.2022 kl. 19.00
13.01.2022 kl. 19.00
14.01.2022 kl. 19.00
15.01.2022 kl. 16.30
15.01.2022 kl. 19.00

Forestillingen støttes av:

 

Kjære Perfekte Fremmede-publikum

Etter en fantastisk høst med fulle hus på forestillingen Perfekte Fremmede så vi fram mot å spille ekstra forestillinger for vårt publikum nå i januar. Med gjeldende regler pålagt oss av nasjonale myndighetr ser vi oss dessverre nødt til å utsette de planlagte forestillingene til et senere tidspunkt. Vi beklager dette, men ettersom vi spiller forestillingen i en leilighet er det en utfordring for oss å gjennomføre forestillingen med god avstand og tilfredsstillende smittevern som ivaretar deres sikkerhet både med tanke på smitte, men også fare for karantene. Vi vil så snart situasjonen tillater det finne nye datoer og melde dette til dere så snart som mulig. Beklager igjen.

Det blir nært og intens, når du får være med på et middagsselskap for syv nære venner.

Vertinnen foreslår en bisarr selskapslek da gjestene påstår at de kjenner hverandre godt og at ingen av dem har noe å skjule: Samtlige gjester skal legge telefonen frem på bordet og dele alt som skjer på den i plenum, hele middagen igjennom. Små og store hemmeligheter kommer gradvis for dagen, og middagsgjestene innser snart at de på ingen måte kjenner hverandre så godt som de tror...

I 2016 hadde filmen "Perfetti Sconosciuti" / "Perfekte fremmede" kinopremiere i Norge. Den har vært en stor suksess i hjemlandet Italia - og verden over. Mikroteatret er stolte av å være de første i Norden som iscenesetter dette stykket.  

Som alltid vil forestillingen finne sted på en ukjent adresse. Denne gangen vil vi være på øvre Grünerløkka.

«...velspilt, aktuelt og tankevekkende teater om mobiltelefonens tidsalder. «  - IdaLou Larsen

«Utrolig gøy å være flue på veggen.». - Silvia Myhre

«Velsmurt forestilling. Ikke et kjedelig minutt.»  - Randi Aagot Nygaard

«Dette var utrolig bra!».  - Lise Sørby

«Moderne, troverdig, spennende. Bravo!». - Rasa Gundersen

«Fantastisk forestilling! Jeg er imponert.». - Nina Zimmer