En nervepirrende teateropplevelse som brutalt viser hvordan løgnen på den ene siden splitter og ødelegger oss, men samtidig også bidrar til å holde sære personligheter og ville sjeler i kompaniskap, så lenge sannheten ikke kommer frem i lyset.  

Medvirkende:

Syv karakterer: Rudy Claes, Vanessa Borgli, Marte Stav Sæteren, Jesper Malm, Jonathan Espolin-Johnson, Kai Kenneth Hanson og Espen Sandvik
Dramatikere: Filippo Bologna, Paolo Costella, Paolo Genovese, Paolo Mammini og Rolando Ravello
Regissør: Peder Hamdahl Næss
Oversatt og tilrettelagt for teater: Peder Hamdahl Næss

Forestillingen støttes av:

 

Det blir nært og intens, når du får være med på et middagsselskap for syv nære venner.

Vertinnen foreslår en bisarr selskapslek da gjestene påstår at de kjenner hverandre godt og at ingen av dem har noe å skjule: Samtlige gjester skal legge telefonen frem på bordet og dele alt som skjer på den i plenum, hele middagen igjennom. Små og store hemmeligheter kommer gradvis for dagen, og middagsgjestene innser snart at de på ingen måte kjenner hverandre så godt som de tror....

I 2016 hadde filmen "Perfetti Sconosciuti" / "Perfekte fremmede" kinopremiere i Norge. Den har vært en stor suksess i hjemlandet Italia - og verden over. Mikroteatret er stolte av å være de første i Norden som iscenesetter dette stykket.  

Som alltid vil forestillingen finne sted på en ukjent adresse. Denne gangen vil vi være på øvre Grünerløkka. Du vil få en SMS med adressen et par dager før forestilling.

«...velspilt, aktuelt og tankevekkende teater om mobiltelefonens tidsalder. «  - IdaLou Larsen

«Utrolig gøy å være flue på veggen.». - Silvia Myhre

«Velsmurt forestilling. Ikke et kjedelig minutt.»  - Randi Aagot Nygaard

«Dette var utrolig bra!».  - Lise Sørby

«Moderne, troverdig, spennende. Bravo!». - Rasa Gundersen

«Fantastisk forestilling! Jeg er imponert.». - Nina Zimmer

 

Informasjon vedrørende Coronavirus

Helsedirektoratet har i dag fattet et nytt skjerpende vedtak som gjelder arrangement og gjennomføring av disse. Smittevernloven § 4-1 andre ledd et vedtak om forbud mot alle kulturarrangementer både innendørs og og utendørs. 

Vårt arrangement kan derfor ikke gjennomføres som planlagt. Vi ser oss nødt til å flytte forestillinger på ubestemt tid. Gitt den situasjonen vi alle nå står i vil det ta noe tid å samle informasjon og komme med ny dato. Vi ber vår publikum ta vare på billetten enn så lenge. Vi kommer tilbake med informasjon til alle billettkjøpere når vi kan forelegge ny dato. Vi er lei oss for denne situasjonen og håper at alle våre venner og publikum kan vise tålmodighet og forståelse for denne uvanlige situasjonen vi alle befinner oss i.

Med Vennlig Hilsen 

Det Norske Mikroteatret