Hvordan er det å flytte tilbake til hjembyen, to hus bortenfor dine foreldre, som stadig kommer innom med de beste intensjoner om å gjøre deg lykkelig…?

Medvirkende:

Moren: Vanessa Borgli
Faren : Stein Grønli
Han: Sigurd Odnes Kløvning
Henne: Ingeborg Engø
Dramatiker: Fredrik Brattberg
Instruktør: Thomas Kaiser

 

Vi spiller for tiden ingen ordinære forestillinger av «Urtene. Komfyren. Koppen.»

Det norske stykket «Urtene. Komfyren. Koppen.» av Fredrik Brattberg handler om en drøm som mister sin glans etter hvert som den oppfylles.

Med et skråblikk setter vi nok en gang våre liv under lupen. Publikumsresponsen på vårt konsept har vært formidabel. Vi gleder oss til å presentere Brattbergs stykke for dere i mikroformat.

Fredrik Brattberg fikk Ibsenprisen i 2012. Han har fått Porsgrunn kommunes kulturpris, samt vært nominert til Le prix Godot og Ferdinand Vanek Award. Hans verker er oversatt til femten språk og spilles rundt om i verden. I 2013-15 var han husdramatiker på Dramatikkens Hus. Han er også samtidskomponist og har skrevet omkring 40 opus. 

«Anbefales! Stor applaus!» - Mona Olsen

«Har nettopp vært vitne til mitt største mareritt og frydet meg gevaldig! Heia Mikroteatret.» - Thomas Sundeen

«Jeg har vært inne i en stue på Grünerløkka og sett Urtene, Komfyren, Koppen i en setting og regi som virkelig kler dette vittige stykket om håpløse familierelasjoner. Anbefales!» - Anne-Sophie Erichsen

«Great Mikroteatret play» - Jeremy Williams

«Fredrik Brattberg er et stort navn i utlandet, nesten like stort som Arne Lygre. Og det sier ikke lite.» - Karen Frøsland Nystøyl, Kulturhuset NRK P2

«Norges ‘best kept dramatic secret.’» - Siss Vik, Kulturhuset NRK P2 - om Fredrik Bratberg

Fredrik Brattberg har skrevet Urtene. Komfyren. Koppen.  

 

Takk til

Colombine Teaterforlag, en av Skandinavias ledende teater-agenturer, representerer ca. 300 dramatikere, oversettare og komponister. De overvåker deres rettigheter og sprer deres verk, nasjonalt og internasjonalt.  

 

Beha er blant de ledende leverandører av elektriske husholdningsapparater og varmeovner til norske hjem og bedrifter.