Se Mikroteatrets fornøyelige online forestilling. Strømmes live på nett rett hjem i din stue!

Medvirkende:

Styreleder: Rudy Claes
Erik: Jesper Malm
Tore: Jonathan Espolin-Johnson
Andreas: Espen Sandvik
Geir Espen: Kai Kenneth Hanson
Noora: Marte Stav Sæteren
Gro: Ida Marie Bakkerud
Pia: Ingvild Lien
Kaja: Alva Uno Moe
Manus og regi: Thomas Kaiser - i et realt dugnadsarbeid med ensemblet

Billetter:

27.05.2020 kl. 20:30
29.05.2020 kl. 20:30

Kjøp billetter

30.05.2020 kl. 20:30

Kjøp billetter

 

Hva skjer når sommerfesten i borettslaget avvikles digitalt? Dette har Mikroteatret utforsket i sin nye nettbaserte forestilling SOMMERFESTEN, som har premiere 27. mai 2020.

En lenge planlagt bakgårdsfest i et borettslag har av smittevernhensyn blitt flyttet til video-konferanse på nett. Flere syntes det var en “sykt god idé” å ta festen online. Et hvileskjær, en mulighet til å se hverandre ansikt til ansikt, og å ha det gøy. Det hele begynner nokså knirkefritt, men under beboernes idé om felleskap og dugnadsånd, skjuler det seg en tikkende bombe av frykt, frustrasjon og gammelt grums.

I den senere tid har vi sett mye samhold og solidaritet i samfunnet rundt oss, men også en økende polarisering av debattklimaet; hyttefolk mot de som holder seg hjemme, ung mot gammel, bygdefolk mot hyttefolk, dugnadspoliti mot de som føler at de bidrar mer enn nok allerede. Med Sommerfesten retter Mikroteatret et humoristisk skåblikk mot disse svært så gjenkjennelige aspektene ved vår nye hverdag.

I tider som dette skjer det noe spennende. Da viser vi vårt sanne ansikt.

Stykket varer i underkant av en time.

 

Hvordan går du frem? Når du har kjøpt billett får du en link på mail. I det du trykker på denne linken (et trekant-symbol) så kommer du rett inn i arrangementet via nettleseren din. Det er lurt å gjøre dette 5-10 minutter før det begynner. Forestilling starter 20.30.